Køkken GalleriSort-Hvidt Køkken (NY)

Topkvalitet i enkelt, sort-hvidt design. Granitbordplade og vindueskarme er udført i samme granitsort.

Låger i sort-hvid folie - kan også udføres i sort-hvid maling. multika kan generelt fremstille alle køkkener efter kundeønske - i alle tilgængelige farvekombinationer.

Kunden har her valgt kombinationen matsort/alu.

 

k5

Billeder i stor størrelse:picicon


Akacie Køkken-Alrum (NY)

Der er virkelig kræset for kvalitet og detaljer i dette luksuskøkken i massiv, stavlimet akacietræ.

Multika kan naturligvis fremstille massivtræ køkkener i alle tilgængelige træsorter.

 

k4

Billeder i stor størrelse:picicon


Køkken i akacie

Kvalitet, design der holder i generationer, nyd den varme glød i dette massive akacie køkken med tværgående staver. Milano armatur og Bogota Lampe fra Unica International, du kan sætte dit eget præg på køkkenet ved valg af ædle træsorter, låger, bordplade.

 

k1
Se stort billede  picicon

Bryggers

Elegant bryggers i hvid lamminat med egekant, laminat bordplade med egekant og køkkenarmatur Milano fra Unica International, vi sammensætter efter dine henvisninger.

 

bryggers

Se stort billede  picicon

Hvidt Køkken

Køkkener i hvid højglans med corian bordplade på kogeø, og hvid pigmenteret egebordplade. Skænken er en del køkkenserien og fleksibel i sin indretning. Så er der mulighed for at give udseendet sit eget præg. Bogata Lampe er fra Unica.

 

k3
Se stort billedepicicon

Spisebord

Bordet fremstår i massiv akacie og med bordpladen svævende, udstråler bordet en elegant lethed. Bordet leveres i forskellige størrelser og træsorter efter kundes ønske der giver uanede muligheder for den individuelle løsning til det individuelle hjem.

Design: Obitsø / Sørensen

 

bord
Se stort billedepicicon

Fineret Teak Køkken

Køkkener i fineret teaktræ hvor årene følger på langs i låger og skuffer, lamminat bordplade med træforkant, granitplade ved kogeø.

 

k6
Se stort billedepicicon

Antik Hvid

k6
Se stort billedepicicon

Massiv Eg

 


Se stort billedepicicon

Massiv Valnød


Sort Eg

 

 


Sæbe Eg

 

 


Se stort billedepicicon

Hvid Plan

 


Se stort billedepicicon

Teak Finer

Et helt nyt og unikt køkken i fineret Teak træ. Lågen er udført i 19 mm spånplade med finer og massive trækanter. Bordpladen er i massiv 30 mm teak, her kommer træet rigtig til sin ret, man kan tydelig se det helt utrolige smukke spil som der er i teak træ. Dette er en låge med et utal af muligheder da man selv kan bestemme hvilken træsort den skal laves i samt hvilken kant der skal på.

 

alt
Se stort billedepicicon   


Se stort billede
picicon